Nyt se sitten meni! Nimittäin blogi-neitsyys. Pitkään tätä touhua onnistuin karsastamaan, mutta niin vain piti aloittaa nettiripittäytyminen. Toivottavasti vaikutukset on positiivisia - ainakin äitin mielenrauhalle.

 Ja meni muuten se Aasian reissamisen neitsyyskin. No tulin tänne jo viikko sitten, joten nopea kertaus. Saavuin Bangkokin lentokentälle 15.2. ja hikoilin kuin pieni valas. Lämpötila ero Helsinki-Vantaan ja Bangkokin sisääntuloaulojen ulko-ovien välillä oli noin 50 astetta. Pari päivää pyörin ensin Bangkokissa. Tapiolan Anssi oli lähtökuopissa samaan aikaan Bangkokissa, joten siinä nopsaa törmättiin. Käytiin mm. ostamassa rommia Familymartista, koska 7 Eleven ei sitä myynyt ilta-aikaan.   Noin muuten Bangkokissa oli liikaa ihmisiä ja hajuja, en tykännyt.

Bangkokin liikenteen vilinää

Bangkokista otin junan pohjoseen Chiang Maihin. Kävin kattomassa parit temppelit ja pyörin night bazaareilla. Roinaa on yleisestikin näillä kauppapaikoilla kun Saulin Cityssä. Testosteronitason ylläpitämiseks kävin myös kattomassa thainyrkkeilymatseja. Suosikki matsi oli ehdottomasti se, missä kääpiö nyrkkeili kahta 'sokeaa' vastaan. Kyllä nää thait osaa typerien pääosin englantia puhuvien turistien hauskuuttamisen ja rahastamisen.

Night Bazaarin vilinää

Omeletteja muurahaisen munilla. Maukkaita olivat

Munkit pönötti komeesti ja temppelit oli kommeita. Chiang Maista otin bussin Pai nimiseen pieneen kyläpahaseen. Varmaan joku Thaimaan Suomussalmi sillä erotuksella, että siellä on kokoajan lämmintä eivätkä ihmiset ole kroonisesti masentuneita. Pai sijaitsee vuoristossa ja matka sinne oli aika hienoa reittiä. Paissa vuokrasin skootterin ja pöristelin sillä pari päivää. Kylä on todella leppossa, ilmeisesti joku entinen hippimesta. Ehdottomasti paras Thaimaan paikka tähän mennessä! Mahtava ympäristö ja rento meininki. Suosittelen.

Maisemaa Pain lähistöllä

Käytiin guest housen porukalla mopoilemassa

Tänään tulin Paista bussilla Chiang Raihin. Ajattelin tässä pyöriä ylihuomiseen ja josko sitten suuntaisi Laosiin. Odotankin jo innolla Laosin puolelle loikkaamista. Meinaa Thaimaan turismitouhu välillä ruveta ahdistamaan aorttaa.

Nyt lähinnä jännittää ens yö. Otin ekat malariatabletit, saa nähdä pysyykö suoli kasassa. Kuvia laittelen jahka kerkeen. Nauttikaa talvesta, vieläkun sitä on :)

Auringonlasku Pain ympäristössä. Sumuisuus johtuu savusta. Seudulla oli muutaman kilometrin välein metsäpaloja